Slaafs Nederland in de moreel failliete VN

OpinieZ

De Verenigde Naties (VN) werden in 1945 opgericht om vrede, veiligheid en voorspoed in de wereld te bevorderen. Sinds de jaren ’70 is deze organisatie het belangrijkste obstakel geworden in de verwezenlijking daarvan. Gekaapt door linkse diplomaten, de Organisatie van Islamitische Landen (OIC) en megalomane mensenrechtenschenders werd de nobele koers radicaal verlegd richting Faustiaanse duisternis.

Alle moordpartijen in Azië, Afrika en de Arabische wereld vonden plaats onder het toeziend oog van de VN. De organisatie blijkt niet in staat om genociden te voorkomen: van Cambodia, Rwanda tot de gruwelen van IS.

Beerputten
Aan alles wat de VN aanraken kleeft een geur van onheil en bederf. Iedere bestuurslaag is corrupt. Van VN-chauffeur tot de Secretaris-Generaal. Geld en goederen verdwijnen in eigen of bevriende zakken. Iedere reorganisatie blijkt tevergeefs. Goede voornemens verdrinken in de beerputten van NY, Genève, Wenen en Nairobi. Er worden miljoenen mooie woorden gesproken, maar de daden veroorzaken narigheid…

View original post 2,705 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s